Sociální sítě
Nahoru

Edox rozšířil svou stáj známých tváří

Na skutečnost, že se švýcarská značka Edox stala oficiální časomírou světově proslaveného závodu Dakar Rally Raid pro tři závodní sezóny 2012-2014, navazuje výhradní distributor značky pro Českou republiku speciálním partnerstvím. Uzavřel totiž kooperaci se známým vicemistrem nejtěžšího závodu na světě Alešem Lopraisem, který kráčí ve stopách svého strýce Karla Lopraise, šestinásobného vítěze nejtěžšího závodu na světě – Rallye Dakar.

Do závodní Tatry se Aleš Loprais poprvé posadil v sedmi letech. Svou premiéru na Dakaru absolvoval na horké sedačce navigátora po boku svého strýce v sezóně 2006. Je držitelem dvou zlatých medailí (2008 Hungarian Baja a 2011 Silk Way Rally), tří bronzových ( 2007 Rally Dakar, 2088 Dakar Series – CER, 2009 Dakar Series – Silk Way a  4. místo 2010 Silk Way Rally). Na Dakaru 2011 nadchl fanoušky rovným bojem proti přesile továrních Kamazů, při němž přerušil šňůru 26 vyhraných etap ruského týmu a připsal si dva etapové triumfy. Ne náhodou je to právě on, kdo se stal dalším ambasadorem značky Edox pro modelovou řadu Dakar.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.