Sociální sítě
Nahoru

Range Rover Sport Red, další dárek pro královnu

U příležitosti 60. výročí korunovace královny Alžběty ve Velké Británii si společnost Land Rover připravila pro své zákazníky rozšíření modelové nabídky na rok 2012 o sportovní model Range Rover Sport „Red“. Tento model zdůrazňuje dynamický styl, pohodlí a praktičnost sportovního Range Roveru, který nedávno prodělal několik velkých změn a nyní nabízí dvě různé varianty turbodieselu 3,0 l v kombinaci s úspornou osmistupňovou převodovkou.

K dostání je ve čtyřech barevných provedeních: v šedé „Orkney Grey“, černé „Santorini Black“, bílé „Fuji White“ a červené „Firenze Red“. Nový model zdobí madla dveří, která ladí s lakem barvy karoserie, aerodynamický bodykit a speciální 20″ kola z lehkých kovů s lesklým černým lakováním. Přívlastek „Red“ získala limitovaná edice díky červeným prvkům na bočních přívodech vzduchu a také díky červenému logu „Sport“ na zádi vozu.

V luxusním a velmi propracovaném interiéru čeká na zákazníka rozšířený balíček kožených potahů s kontrastními švy a hlavových opěrek se sportovním logem. Prvky dekoru se na palubní desce vyjímají v lesklé černi a kobercové rohože zdobí rovněž červené logo Sport.

Základem nového modelu je téměř plně vybavený Range Rover Sport HSE s bi-turbodieselem SDV6, který díky moderní osmistupňové převodovce dosahuje nižší hodnoty spotřeby. Samozřejmě nechybí vzduchové odpružení a systém Terrain Response, kdy si zákazník může vůz nastavit na jakýkoliv druh povrchu. Range Rover Sport „Red“ stojí 2 288 872 korun.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.