Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice hodinek k nové bondovce Skyfall

Pouhý týden po té, co se stala bondgirl Bérénice Marlohe ambasadorkou značky Omega, ohlásila hodinářská legenda novou limitovanou edici hodinek Seamaster Planet Ocean 600M Skyfall. Tyto hodinky vycházejí z modelu, který nosil Daniel Craig ve snímku Quantum of Solace, otázkou však stále zůstává, zda je bude nosit agent Jejího Veličenstva po celou dobu v novém snímku, který dorazí do českých kin na podzim. Nebylo by to koneckonců poprvé, co Bond své hodinky ve filmu prostřídává.Nový Planet Ocena Skyfall disponuje klasickým 42mm ocelovým pouzdrem, jež je tradičně díky heliovému ventilu vodotěsné do 600 m. Uloženým strojkem se stal manufakturní Calibre 8507 s koaxiálním krokovým ústrojím využívající křemíkový vlásek Si14, takže se na hodinky vztahuje čtyřletá záruka.Milovníkům bondovek je určený model, na jehož číselníku je kromě klasických arabských číslic vyznačeno na pozici 7 číslo agenta 007. Toto slavné číslo se pak objevuje i v počtu vyrobených kusů, kterých je 5 007. Hodinky jsou již objednané do pražského butiku, který se rozprostírá na Staroměstském náměstí.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.