Sociální sítě
Nahoru

Nová Bond Girl ambasadorkou značky Omega

Ačkoli se nový James Bond objeví pod názvem Skyfall v kinech až 26. října, už nyní velké množství milovníků hodinek spekuluje o tom, co bude mít agent jejího veličenstva za model hodinek na ruce. Jisté je, že se bude jednat o chronometr Omega, otázkou zůstává, který z linie Seamaster to vlastně bude. Jedno je však jisté, doprovázet jej bude starý známý Aston Martin DB5 a nová kráska Bérénice Marlohe – jakožto úchvatná Bond Girl. Právě odzbrojující Bérénice Marlohe, jež je na půl Francouzska a na půl z Kambodži, si zahraje Séverine ve 23. oficiální bondovce. Navíc to bude vůbec poprvé, co před filmovou kamerou bude hovořit anglicky. Držme ji tedy palce. Stejně tak to udělala Omega, která z ní učinila svou novou tvář reprezentující toliko obdivovaný model Ladymatic a to při příležitosti otevření svého nového butiku v Benátkách.

Na trhu je stále k dispozici i nová kniha Nula stupňů volnosti.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.