Sociální sítě
Nahoru

Olympus OM-D sklízí velké úspěchy

Oproti klasickým digitálním zrcadlovkám je systémový fotoaparát Olympus OM-D nejen menší a lehčí, ale navíc i uživatelsky přívětivější. Jeho vysoce odolné tělo ze slitiny hořčíku s unikátní technologií zajišťuje odolnost vůči vlhkosti, prachu i písku. Umožňuje fotografování v extrémních podmínkách, například i za hustého deště. A stejně odolný je i jeho objektiv. V rychlosti ostření patří mezi skutečné mistry v tomto oboru a těžko byste zde hledali konkurenci. Olympus OM-D nabízí také jedinečný pěti-osý stabilizátor obrazu, který dokáže stabilizovat nejen svislý a vodorovný pohyb, ale nově také rotační pohyby fotoaparátu. Hledáček fotoaparátu, díky extrémnímu rozlišení a šíři záběru, poskytuje stoprocentní kvalitní obraz, což u současných zrcadlovek nebývá časté. Nabídne tak dokonale čistý pohled na fotografovanou scénu a dokáže zobrazit veškeré změny korekce ještě před samotným pořízením snímku. Kvality Olympusu OM-D ocenila i Evropská asociace novinářů EISA a udělila tomuto fotoaparátu ocenění „Nejlepší systémový fotoaparát roku 2012-2013“.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.