Sociální sítě
Nahoru

Volvo V40 v novém kabátu jménem R-Design

Švédská automobilka Volvo útočí na mladou generaci. Svůj nejnovější přírůstek, model V40, představila ve sportovním kabátu. Nové Volvo V40 R-Design okouzlí vaše smysli nejen pohledným exteriérem, ale také vyšperkovaným interiérem.

Design karosérie je jen lehce pozměněný. Nové Volvo V40 R-Design dostalo nový přední nárazník a zadní difuzér s dvěma koncovkami výfuku. Hlavní změnou je však snížený podvozek a sedmnácti nebo osmnácti palcová kola, která výrazně mění celkový dojem. Ten ještě přiostřila oblíbená modrá barva s označením Rebel. Chromovaná zrcátka a lišty kolem oken jsou už jen třešničkou na dortu.

Naprosto skvostný je pak interiér. Kombinace textilie a kůže s bílím prošíváním a výrazným logem R-Design – to je specifikace sedaček, které tvoří základnu, kolem níž je Volvo V40 postavené. Palubní deska s modrým podsvícením a hliníkové doplňky pak ucelují celkový vjem na sportovně laděný Hot-Hatch.

Verze R-Design bude dostupná ke všem motorizacím. Tedy od dieselové jednašestky po dvou a půl litrový turbo motor s výkonem 254 koní. Podvozek vyvíjelo Volvo společně s předním švédským automobilovým závodníkem Robertem Dahlgrenem. Všechny tyto změny udělala švédská automobilka kvůli jediné věci: přilákat do svých showroomu mladou generaci. Podaří se jí to?

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.