Sociální sítě
Nahoru

Cukroví pro domácí mazlíčky

Vybrat ten správný dárek pro nejbližší je v dnešní době uměním. Není tak jednoduché se trefit do vkusu obdarovaného, tím spíš když se jedná o domácí mazlíčky. Nebo potěšit dvojnásob, jak je tak jejich majitele. Hned vedle hraček má většina z nich největší radost z laskomin a pochoutek. To dobře ví i česká společnost Royalpet, která je specialistou na výrobu pochoutek pro domácí mazlíčky a provozovatelem internetového obchodu www.dortypropsy.cz. Česká společnost se zabývá výrobou a prodejem dortů, lahůdek, dárkových balíčků především pro kočky a psy. Ve všech výrobcích jsou používány pouze suroviny, které nezatěžují trávení mazlíčků a krmiva i pochutiny kvalitních a špičkových značek. Od září 2012 je možné si výrobky vyzvednout i u nových partnerů  společnosti Royalpet v Salonu Richie v Praze a v Boutiquu FIFI v Plzni nebo si je nechat zaslat přímo domů či obdarovat blízké dárkovým poukazem. Letošním hitem je rozhodně i nová kolekce vánočního cukroví pro psy a kočky.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.