Sociální sítě
Nahoru

Lüm-Tec i pro milovníky supersportů

Americká značka Lüm-Tec, soustředící se spíše na vojenskou a potápěčskou časomíru, dovezla do Prahy novou kolekci svých svůdných produktů. Ty jsou k vidění na jediném místě, a to v hodinářství českého hodináře Martina Brože, který nejenom, že vyrábí hodinky na zakázku, ale ve své prodejně v pasáži Alfa nabízí také vojenské a letecké hodinky značek Hanhart, Epos, Wenger, Luminox nebo právě Lüm-Tec. Jedním z nových kousků se staly i modely řady „M series“, kterým vévodí dynamicky vyhlížející M46.

M46 potěší černo-červeným provedením, které si oblíbí příznivci silných motorů a adrenalinu. Řemínek z teletiny zdobí červené prošívání, které ladí s detaily zvýrazňujícími ručky s luminiscenčním nánosem. Ten je však nanesen v osmi vrstvách, výsledkem čehož je opravdu velký jas. Strojkem uloženým v matně černém ocelovém pouzdře, jehož povrch byl tvrzen technologií PVD, se stala quartzová Miyota OS20, která perfektně odolá jakémukoli přetížení i nárazům. Celý svět spatří pouze 100 kusů a to s cenou mírně převyšující deset tisíc Korun. Skvělá volba pro volný čas, že?

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.