Sociální sítě
Nahoru

Champagne Piper-Heidsieck s designem sexy červené krokodýlí kůže

Piper-Heidsieck, jeden z nejznámějších dómů v oblasti Champagne, uvede na podzim na český trh Piper-Heidsieck Red Bodyguard, limitovanou edici jednoho ze svých nejoceňovanějších champagne. Inovativní design červeného sexy obalu připomíná motiv krokodýlí kůže.

Materiál byl vyroben speciální technologií z termoplastického elastomeru. Kůže krokodýla nilského byla dvanáct dní a dvanáct nocí pod drobnohledem odborníků z oblasti designu. Následně byl její obraz přenesen a laserem vypálen do ocelové formy. Do ní byl nalit roztavený latex, který po vychladnutí a konečné úpravě dostal „krokodýlí“ podobu.

Champagne v „krokodýlím rukávu“ má nejen krásný design, ale hlavně skvěle chutná. Ve vůni najdete stopy po citrusech, jablku a hrušce.

Piper-Heidsieck milovala i slavná Marilyn Monroe, která tuto značku přímo milovala: „Než jdu spát, zahalím se do vůně Chanel №5 a své ráno začínám sklenkou šampaňského Piper-Heidsieck.“

Piper-Heidsieck Red Bodyguard Edition ve variantě Brut a také Rosé v růžovém obalu bude k zakoupení ve velkoobchodech a na e-shopech s nápoji, ve specializovaných prodejnách Gurmetum v OC Nový Smíchov a OC Chodov. K dostání také přímo u Rémy Cointreau Czech Republic, distributora značky Piper-Heidsieck do ČR.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.