Sociální sítě
Nahoru

Chrysler 300C v převleku Johna Varvatose

Automobilka Chrysler a přední módní návrhář John Varvatos společně připravili jedinečný kus modelu 300C. Luxusní sedan vyšperkoval Varvatos do rockového stylu. Chrysler 300C John Varvatos Edition byl nakonec vydražen na benefičním večírku samotného návrháře. Výtěžek poputuje do nadace, která pomáhá obětem násilí.

Exteriér vozu láká na černou barvu, která je na vůz nanášena ve třech vrstvách. Přední výrazná maska Chrysleru je tmavě pochromovaná a doplněna o platinové prvky. Nepřehlédnutelná jsou dvaceti palcová kola z extra lehké slitiny. Záď zdobí výrazné led diody a chromové lišty zadních lamp.

Nosným motivem tmavého interiéru je kovově šedá prošívaná kůže doplněná o platinové doplňky v podobě řadící páky či ohraničení středového panelu. Jméno nositele designu je pak uprostřed otáčkoměru nepřehlédnutelným červeným písmem.

Spojení luxusního sedanu americké automobilky a předního módního návrháře dopadlo velmi dobře a setkalo se s výrazným ohlasem. Na základě tohoto modelu by na příští rok měla vzniknout speciální limitovaná edice.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.