Sociální sítě
Nahoru

Relaxační centrum Tawan Italská: Umění masérek spojené s krásou italského designu

Existuje jen málo místo, kde tak dokonale zrelaxujete svoji mysl i tělo, jako v nově otevřeném masážním a relaxačním centru Tawan Italská na Praze 2 v Italské ulici č. 5. Péče zkušených thajských masérek vám vrátí vaši životní energii, Dokonalost interiéru, kde se citlivě pojí noblesa ušlechtilého mramoru s čistým minimalistickým interiérem, osvěží vaši mysl.

„Ráda vytvářím harmonické prostředí, aby se naši klienti dokonale odprostili od svých starostí,“ říká majitelka studia Jiřina Forejtková, která interiér sama navrhla.  Tawan svým klientům nabízí několi místností pro různé druhy masáží, relaxační zónu s výřivkou a saunu od společnosti Klafs.

Nabídka masáží je bohatá: od klasických thajských přes detoxikační, relaxační čokoládovou až po unikátní masáž golfovými míčky, před vlastní procedurou mohou masérky nejprve klientům omýt nohy ve speciální zóně. V nabídce je i masáž thajskou biokosmetikou Thann, kterou lze ve studiu také koupit. Klienti mají samozřejmě k dispozici parkovací místa. Celý salon je možné si pronajmout na soukromou akci. A to včetně masérských služeb, nebo bez nich. V obou případech však večírek nebo akce k jiné příležitosti dostane úplně jiný rozměr.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.