Sociální sítě
Nahoru

Nová zkrášlovací metoda na klinice Yes Visage

Yes lifting je velmi šetrná metoda, která jednoduše a šetrně zajistí vypnutí kůže obličeje, a to pomocí systému nití s protisměrnými kličkami, pružinek, jemného podetínání a prošívání tkání. Díky tomu nemusí pacient podstoupit odřezávání kůže ani tukové tkáně, tak jak tomu bývalo u klasického faceliftu. Během jednoho zákroku lze ošetřit několik oblastí obličeje nebo naopak separovaně ošetřit jen jednu oblast tváře. Tato metoda ale nenahrazuje klasický facelift, který řeší velmi výrazné stopy stárnutí, kdy je kůže značně uvolněná a posetá hlubokými vráskami. První výsledek zákroku může klient vidět ihned po ošetření. Během několika měsíců se však ještě zlepší, protože se v podkoží vytvoří kolagenové srůsty.

Efekt metody přetrvává až 5 let, záleží na věku,  typu kůže a podkoží klienta. Zákrok lze několikrát s odstupem času zopakovat. Pokud toužíte mládnout můžete se objednat nebo více informovat v jedné ze tří poboček v Praze, Brně, Ostravě nebo Bratislavě.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.