Sociální sítě
Nahoru

Mcely Bouquet novinky a pražský pop up shop

Oblíbená řada čistě přírodní kosmetiky Mcely Bouquet se rozšiřuje o dva nové produkty určené speciálně pro citlivou pleť rtů a kolem očí. Její zakladatelka Inéz Cusumano nezměnila svůj vyhraněný přístup k čistotě přírodních surovin, a tak produkty opět tvoří jen ty nejčistší bylinné výtažky, za studena lisované rostlinné oleje a nerafinované vosky, to vše v bio kvalitě. Všechny produkty z kolekce Mcely Bouquet jsou připravovány ručně a v malých sériích přímo v zámecké laboratoři Chateau Mcely.

Vysoce koncentrované bylinné výtažky si tým Mcely Bouquet připravuje sám z místních bylin a podle tradičních receptur Devatera kvítí šetrným a časově náročným způsobem. Aktuální novinky i ostatní produkty řady Mcely Bouquet jsou k dostání přímo na zámku Chateau Mcely. V předvánočním období je ale budou moci všichni příznivci přírodní kosmetiky již podruhé vyzkoušet i v samotném centru Prahy prostřednictvím dočasného pop up shopu. Od středy 12.12. do neděle 23.12. budou mít návštěvníci Starého Města jedinečnou příležitost zažít povznášející atmosféru zámeckého hotelu Chateau Mcely ve Vězeňské ulici č. 4.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.