Sociální sítě
Nahoru

Aston Martin One-77 Q-Series za 60 miliónů!

Automobilka Aston Martin po představení limitované edice modelu One-77 s označením Q-Series vyrobila první kus pro své zákazníky. Ten se nachází ve vybraném showroomu v Dubaji v Al Ain Class Motors. Cena tohoto kousku je stanovena na úctyhodných 60 miliónů korun.
Přitom sedmi kusová limitovaná edice nenabízí oproti své standardní verzi více přepychu nebo exkluzivity. Karosérie je nalakovaná do chladné šedé barvy a na zadních blatnících je logo Q by Aston Martin.
Interiér vozu je vyvedený do červené barvy. Ta je použita na speciální červené ručně prošívané kůži, která je doplněna o černé semišové dílce. To vše kontrastuje s karbonovými díly,které jsou použity ve výplních dveří nebo na středovém panelu palubní desky.
Dvanáctiválcový atmosférický motor o objemu 7,3 litru disponuje 750 koňmi, které rozhýbou qvéčko z nuly na sto kilometrů v hodině za 3,5 sekundy. Nejvyšší rychlost modelu One-77 Q-Series je 357 km/h.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.