Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser Momentum uhranou svou jedinečností

Nejnovější sluchátka od německé firmy Sennheiser spojují klasický vzhled s pocitem absolutního luxusu. Polstrování sluchátek je potaženo hebkou pravou kůží z britské koželužny Pittards. Kovový honosný most pochází z německých oceláren.

Lehká sluchátka jsou konstruována jak pro výdrž náročného užívání v exteriéru, kde svojí uzavřenou konstrukcí umožňují klidný poslech vlastně kdekoli, tak pro pohodlný a příjemný poslech v interiéru. Díky neodymovým magnetům a nejnovějším technologiím nadchnou i majitele velmi kvalitních domácích aparatur. V setu sluchátek Sennheiser MOMENTUM, v hodnotě 7 500 Kč, jsou dodávány dva snadno vyměnitelné kabely, jeden pro poslech z domácí aparatury nebo z kvalitního přenosného přehrávače a druhý s integrovaným dálkovým ovladačem a miniaturním mikrofonem pro telefonování mobilem iPhone.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.