Sociální sítě
Nahoru

MeisterSinger Perigraph vyhrály ocenění „European watch of the year”

MeisterSinger zvítězil ve své kategorii v soutěži Evropské hodinky roku pořádané časopisem 00/24 WatchWorld s úžasným jednoručkovým modelem. MeisterSinger Perigraph Antracit Automatic spojující vynikající německý design, přesnou švýcarskou hodinařinu a cenu 1 549 Euro byl porotou oceněn za svou „příjemnou eleganci” a za „uvolněnější přístup k měření času.”

MeisterSinger zvítězil v kategorii 1, která zahrnuje hodinky v ceně do 3 000 Euro. V téže kategorii soutěžily například modely Edox WRC X-Treme Pilot,  Bremont Solo a Christopher Ward C9 Harrison Jumping Hour. V dalších kategoriích pak soutěžily hodinky v cenách do 25 000 Euro a více. Zakladatel a hlavní designér firmy MeisterSinger Manfred Brassler se nechal slyšet: „Cítím se poctěn a potěšen tím, že porota vybrala Perigraph jako vítězné hodinky v naší kategorii. Potvrzuje se tím to, co nám říkají naši zákazníci – že Perigraph je jednou z našich nejhezčích a nejlépe prodávaných modelových řad.“ 

Design Meistersinger vzniká v německém Münsteru poblíž holandských hranic a hodinky samotné se vyrábějí ve Švýcarsku. Kolekce obsahuje 14 různých modelů plus speciální limitované edice. Některé modely se vyrábějí ve dvou velikostech a všechny potom v řadě barevných variant. Ceny se pohybují v rozmězí od 798 Euro za automatické NEO až po 4798 Euro za model Singulator. V tuzemsku je pak lze pořídit prostřednictvím obchodu ChronoShop.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.