Sociální sítě
Nahoru

Mini Countryman s podzimním faceliftem

Mini Countryman si během prvních dvou let od svého představení na světových trzích vybudoval silnou pozici a má značný podíl na neustálém růstu své značky. Tento první model s pohonem všech kol tradiční britské značky Mini dostává na podzim roku 2012 mnoho úprav.

Jakmile otevřete přední dveře, okamžitě si všimnete nově navržené ozdobné lišty kolem centrálně umístěného velkého rychloměru a čtyř výdechů ventilace. Od podzimu 2012 bude MINI Countryman ve standardní výbavě dodáván se třemi zadními sedadly, zatímco provedení se dvěma samostatnými zadními místy bude dostupné jako alternativa na přání a bez příplatku.

Stejně, jako došlo ke změně široké palety barev interiéru, dekoračních výplní a doplňkových paketů Colour Line, přichází na podzim 2012 osvěžení i ve formě nových laků exteriéru. Nová edice barev zahrnuje lákavě expresivní metalickou barvu Brilliant Copper a metalickou červenou Blazing Red. Restrukturalizované výbavové pakety nyní umožňují, aby si každý zákazník své Mini Countryman ještě lépe přizpůsobil svému vlastnímu vkusu.

Zájemci o Mini Countryman mohou vybírat ze šesti motorizací. K dispozici jsou tři zážehové a tři vznětové čtyřválce s výkonem od 90 koní do 184 koní. V nabídce nechybí ani sportovní Mini John Cooper Works Countryman, poháněný přeplňovaným motorem s výkonem 218 koní. Tento nejvýše postavený model nabídky je standardně vybaven pohonem všech kol ALL4.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.