Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná série BMW M3 slaví titul v DTM

Je tomu tak, BMW Motorsport slaví vybojovaný titul v DTM a k této výjimečné příležitosti pro Vás připravilo limitovanou sérii M3 DTM Champion Edition. Na zákazníky čeká celkoem 54 kusů. Musíme podotknout, že BMW se vrátilo do DTM po rovných dvaceti letech se svojí M3 a je úžasné, že hned v první sezóně zvítězilo jak v jezdeckém titulu, tak ale i v poháru značek. A tento fantastický návrat bude připomínat limitovaná edice BMW M3. Nezapomeňme na kanadského závodníka Bruna Spenglera, který má na tomto neuvěřitelném úspěchu velký podíl.
Tento automobil má být z části napodobeninou závodního speciálu. BMW dostalo speciální matný lak Frozen Black metallic, doplňky jsou z uhlíkových vláken, barevný polep a matná černá kola jasně připomínají toto perfektní vítězství. Také interiér má hodně částí z uhlíkových vláken. Na palubní desce na místě spolujezdce je podpis Bruna Spenglera, označení modelu limitované série a nápis DTM Champion 2012. Auto je vybaveno atmosférickým motorem V8 a dvojspojkovou převodovkou M DCT. Další vychytávkou jsou vyhřívaná sedadla, parkovací senzory a navigační systém Professional.

Další skvělá zpráva pro majitele jednoho z těchto vozů je, že budou mít šanci zúčastnit se výcviku BMW M Fascination na Nordschleife v Německu, kde bude majitele nových vozů zdokonalovat v jejich umu Bruno Spengler osobně. Auta bude vyrábět závod BMW Regensburg a to již od února příštího roku. Konečná cena byla stanovena na 99 tisíc euro včetně DPH. Což odpovídá zhruba 2.500.000 Kč.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.