Sociální sítě
Nahoru

A teď už opravdu sbohem vrásky, tmavé kruhy a váčky pod očima!

Právě v dnešních dnech přichází na trh Genosys s novou řadou EyeCell, která konečně zatočí s vráskami, tmavými kruhy a váčky pod očima. Konvenční kosmetika doposud nepřinesla opravdové řešení v péči proti stárnutí kůže a proto korejská firma Genosys, lídr na světovém trhu v oblasti mikrojehličkování, představuje novinku – masku na oči ve formě gelových polštářků, oční sérum, oční krém a patentovaný oční roler z ucelené řady EyeCell. Tyto produkty se řadí mezi kosmeceutika a na rozdíl od klasických kosmetických výrobků regenerují pleť nejen díky externím procesům ale i díky opravdové vnitřní obnově buněk.

EyeCell využívá nejnovější technologie, která se aktivuje až při kontaktu s pokožkou. Právě tento unikátní postup napomáhá vniknout koncentrovaným antioxidantům do hlubších vrstev pokožky a tam účinkovat. Všechny obsažené látky, jako kyselina hyaluronová, biomimetické peptidy a kmenové buňky, napomáhají právě k hloubkové regeneraci a zabraňují dalšímu stárnutí pokožky. A všechny tyto účinné látky se díky očnímu roleru dají zapracovat ještě hlouběji do pokožky, takže budou účinkovat tam, kde opravdu mají. Zatímco maska ve formě gelových polštářků působí především zklidňujícím účinkem a pomáhá vypnout okolí očí už během 30 minut, oční sérum bojuje proti tmavým kruhům pod očima a krém hydratuje pokožku.

Řada Eyecell je doporučována mnohými dermatology a to i díky tomu, že všechny její přípravky je možné používat i po operacích očních víček. Každý produkt je uchováván ve speciálním obalu, který zaručuje jeho sterilitu a následující profesionální domácí péči. Všechny výrobky se prodávají jak samostatně tak i ve speciálním kitu.

Dermatoložka MUDr. Alena Černá používá výrobky značky Genosys už půl roku a řadu EyeCell považuje za „nejlepší neinvazivní metodu na omlazení pokožky v oblasti očí.“ A jak dodává „to nejlepší na ní je, že se nemusíte bát ji používat ani po chirurgických zákrocích v oblasti očí“. EyeCell je opravdu účinný a přitom tak jemný. „Oční roler je jediný na světovém trhu. A stejně tak jako ostatní rolery od značky Genosys/DTS je patentovaný.“

Firma Genosys je předním výrobcem kosmeceutik a dlouhodobě se věnuje hloubkové a vnitřní nápravě a regeneraci pokožky. Všechny produkty jsou vyráběny na základě rozsáhlých výzkumů a především ve spolupráci s těmi nejlepšími lékařskými a technologickými specialisty. Mezi nejúspěšnější produkty společnosti se řadí Genosys Skin Renewal System, obličejový peeling, který pomáhá zjemnit a rozzářit pokožku, zároveň vypíná její texturu a pomáhá v boji proti menším vráskám.  Všechny výrobky reagují svým složením na nejnovější vědecké výzkumy, které jako hlavní příčinu stárnutí označují poškození DNA buněk. Výhradním dovozcem kosmeceutik Genosys pro Českou Republiku je Dermitage s.r.o., Železná 14, Praha 1.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.