Sociální sítě
Nahoru

Revue Thommen rozšíří údajně v Praze nabídku

Po hodinkách tradiční švýcarské značky Revue Thommen sáhnou většinou ti, kteří hledají klasický design podložený manufakturními strojky, které jsou dodnes ručně vyráběny. Často však bývá zapomínáno na to, že značka s historií sahající do roku 1853 disponuje také vedlejší divizí, která produkuje profesionální přístroje určené do letadel, helikoptér či vrtulníků. K těm také náleží hodinky daleko sportovnějšího vzezření s prvky modelů předurčeným letcům. Tato kolekce nese jméno Airspeed, v jejímž rámci lze objevit tradičně vypadající „pilotky“, chronografy i jemně extravagantní a moderní pojetí „pilotek do kanceláře“ či pro volný čas.

Právě linie Airspeed, jejíž výčet modelů bude již brzy na právě rekonstruovaných stránkách výrobce, by se měla co nevidět objevit v centru Prahy. Kromě starších kolekcí by slavnostní zařazení značky mělo doprovázet i odhalení nových modelů, které budou viděny na největším hodinářském veletrhu Baselworld 2013, jež letos začíná až koncem dubna. Překvapením by mělo být i uvedení dlouho očekávaného strojku klasické kolekce s rezervou nátahu a indikací měsíčních fází.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.