Sociální sítě
Nahoru

Calibre de Cartier Chronograph konečně k dispozici

Při hraní golfu nejde pouze o správný švih, ale také o perfektní vybavení: golfový bag, hole, míčky, čepice, rukavice, GPS zařízení – a samozřejmě spolehlivé hodinky, bez kterých  nelze v přesném světě moderního golfu obstát. Skvělé sportovní hodinky Calibre de Cartier Chronograph, o kterých jsme již informovali, okouzlují nejen svojí chronometrickou precizností a perfektní přesností, ale také výraznými liniemi, robustní konstrukcí a vyváženým vzhledem. Výkonná estetika hodinek spolu s propracovaným systémem ovládání a koordinací jednotlivých funkcí chronografu je ideální pro muže, kteří chtějí kombinovat stylový design a technickou rafinovanost s klasickou hodnotou a komfortem.

Hodinky, které je od 1. dubna možné v butiku Cartier v Pařížské ulici objednávat, jsou  k dispozici v osmi různých provedeních, a to s koženým řemínkem nebo kovovým tahem. V nabídce však nebudou jen ocelové modely, ale také varianty z růžového nebo bílého 18kt zlata. Nová sportovní hvězda Cartier domu – pořádným švihem k zelené kartě.

Chronograf, který se cenově pohybuje jemně pod hodnotou legendárního modelu Rolex Daytona ve stejném materiálu, mají zbrusu  nový ručně vyrobený mechanický strojek Calibre 1904-CH MC s automatickým nátahem, který byl kompletně  vyvinutým v manufaktuře Cartier. Hodinky  jsou přesně tím pravým modelem odpovídajícím potřebám současného muže, který je úspěšný jak v oblasti obchodu tak sportu.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.