Sociální sítě
Nahoru

Bzero1 brzy v Praze

Andy Warhol jednou řekl: „zastávka v butiku Bulgari je pro mě jako návštěva nejlepší výstavy moderního umění“ a poselství jeho odkazu je dnes aktuální i v České Republice. Butik Bulgari v Pařížské ulici vystaví nové klenoty z kolekce Bzero1, která byla představena v Milánu minulý týden, už začátkem května.

Kolekce Bzero1 byla na trh prvně uvedená na přelomu milénií a letos slaví svůj čtrnáctý rok úspěchu. Její radikální, promyšlený design spojuje dvě ikonografie značky Bulgari: motiv Tubogas a charakteristické BVLGARI logo. V souzvuku s bohatým dědictvím značky, kultovní spirála je metaforou pro harmonii minulosti, přítomnosti a buducnosti, přičemž hladký přechod mezi začátkem a koncem symbolizuje věčnou obnovu. Do kruhu gravírované logo BVLGARI je odrazem dokonalé syntézy tradice a inovace, kterou podtrhuje nový detail – pavé diamanty umístěné po obvodě ikonického prstenu Bzero1.

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.