Bary | 9.5.2013 | Marek Zelený

Pravá chuť Mexika? …to je Olmeca Tequila!

Rudá půda, vysokohorský vzduch a hlavně rozsáhlé plantáže agáve. Poznejte tajemství úspěchu pravé mexické tequily z rodiny Olmeca! Je to právě houževnatá, ručně zpracovávaná rostlina agáve, která se po deseti letech péče svým pěstitelům bohatě odmění. Tequila z ní vyrobená vyniká mimořádným podílem fruktózy. Kvalitní tequilu zkrátka poznáte. Olmeca vám navíc nabízí výběr přesně podle vaší chuti.
Super prémiová kvalitní tequila Olmeca Altos, která je vyrobena ze 100% čisté agáve, pěstované 2 100 m nad mořem v ideálním klimatu, zaručujícím rostlině mimořádnou šťavnatost a sladkost. Autorem receptury je maestro Jesus Hernandez spolu s uznávanými barmany Henry Besantem a Andresem Masso. Jejich společným cílem bylo vytvořit tequilu, která poslouží jak pro pití v čisté podobě, tak jako základ super prémiových koktejlů. Tequilu Olmeca Altos poznáte podle robustní čtverhranné lahve, jejíž kamenná textura působí skutečně autentickým dojmem.

Zlatá Olmeca Altos má sladkou citrusovou linku, rozpoznáte zde příchuť pomeranče a grapefruitu. Tato tequila je ovocná a svěží. Vařená agáve s vanilkou a dřevitým aroma ovocnou příchuť skvěle vyvažují. Ve stříbrné verzi téže tequily se odráží stopy bylin, vařené agáve a lehkého citronového aroma se sladkými tóny. Upoutá vás svým plným aroma a osvěžující ovocnou chutí. Po každém doušku budete mít ještě dlouho v ústech její dobře vyváženou příjemnou chuť.
Olmeca Tezón, super prémiová tequila ze 100% modré agáve, se vyrábí unikátním 500 let starým tradičním výrobním procesem Tahona. Každá láhev je ručně vyrobená a nese unikátní číslo potvrzující pravost a kvalitu Olmeca Tezón. Tato tequila se vyrábí ve zlaté, stříbrné a mixované variantě. Ta zlatá potěší milovníky plné, sladké karamelové příchutě, kterou jemně doplňuje vanilka a pomeranč, přičemž má dlouhotrvající, jemnou chuť. Stříbrná verze nabídne osvěžující, čistou bylinnou chuť s tóny grapefruitu. V ústech vám navodí hedvábný pocit s příchutí vanilky, medu a koření. V chuti mixované verze tequily Olmeca Tezón se odráží aroma mandarinky a citrónu. Přídavek mořské soli a dřevité tóny chuť překvapivě doplňují.
Chtějte kvalitu. Poznejte rozdíl. Odměňte se. Dopřejte si pravou tequilu ze země, která svými podmínkami nabízí ideální klima pro pěstování nejdůležitější ingredience tequily – agáve. Ze země, kde se receptury na tu nejlepší tequilu dědí z generace na generaci.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz