Sociální sítě
Nahoru

I stín přijde vhod

Pro ty, kdo potřebují zastínit terasu před poledním sluncem nebo udělat z rozpálené zimní zahrady místo příjemného odpočinku jsou zcela jistě vhodné kvalitní markýzy, pergoly, žaluzie a rolety.

Těm na tuzemském trhu vévodí společnost PLAS, která je vyrábí ve spolupráci se švýcarskou firmou STOBAG AG. „Letos slavíme 23. výročí na trhu. Sortiment našich výrobků je opravdu široký – to se týče jak jednotlivých typů stínící techniky, tak barevnosti a designu,“ říká majitel firmy Ing. Josef Plas. „Důraz klademe hlavně na kvalitu výrobků, služeb a servisu. Dbáme na to, aby odbornost našich techniků i ostatních zaměstnanců byla na nejvyšší úrovni. Zákazníkům poskytujeme kompletní servis. Od poradenství, zaměření, zpracování vizualizace až po projekty a závěrečnou montáž. Někdy ale pomáháme i při jednání s úřady a památkáři.“

Stejně jako každý dům, terasa či zahrada jsou jedinečné, také každý interiér je jiný. Požadavky zákazníků na zastínění jsou proto velmi rozmanité. Tým odborníků ze společnosti PLAS s. r. o. řeší všechny nároky klientů v širším kontextu. „Produkty a používané materiály se neustále vyvíjejí. Sledujeme nové trendy stínící techniky a tyto poznatky využíváme při řešení konkrétních zakázek v praxi,“ dodává majitel.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.