Sociální sítě
Nahoru

Luxusní boty Loake v Praze

Anglický výrobce bot Loake, který je dodavatelem obuvi pro britský královský dvůr, otevřel svou první prodejnu v kontinentální Evropě, a to v pražské Pánské pasáži. Na základě podepsaného kontraktu se výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku stala společnost Image Care, která zároveň provozuje obchod s pánskou módou Le Premier. „V České republice chybí nabídka kvalitní obuvi, proto jsme se domluvili se značkouLoake na otevření obchodu v Pánské pasáži,“ říká Jakub Lohniský, majitel firmy Image Care.

Obchod Loakeaktuálně nabízípadesát modelů této anglické značky, a to za stejné ceny, jako jsou boty prodávány v Anglii. Česká republika je první zemí v kontinentální Evropě, kde je značková prodejna pod jménem této rodinné firmy.„Obchod Le Premier byl vůbec první firmou, která značku Loake přivezla do České republiky. Protože zájem o tyto kvalitní anglické boty rychle rostl, rozhodli jsme se otevřít obchod jenom se sortimentem této značky,“ říká Lohniský.

Loake je rodinným podnikem z hrabství Northamptonshire, které je historickým centrem výroby obuvi na britských ostrovech. Loake při výrobě bot klade důraz na vysoký podíl ruční práce a na výběr přírodních materiálů. Loake jsou takzvané rámové boty a jsou vyráběny převážně z nejkvalitnější telecí kůže.Rámová konstrukce znamená, že boty lze až třikrát kompletně renovovat.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.