Sociální sítě
Nahoru

Rado je zpět ve světě tenisu. Ke štěstí dopomůže Lucie Šafářová

Společnost KVEDU Praha s.r.o., vlastník sítě obchodů Klenotnictví Dušák a zároveň výhradní distributor švýcarské hodinářských značek Omega a Rado pro Českou republiku a Slovensko je dlouhodobým věrným partnerem společnosti TK plus s.r.o. – marketingové a sportovní společnosti zastupující českou tenisovou reprezentaci. Díky té se dostala k novému partnerství, kterým oslavuje návrat proslulé značky Rado do světa tenisu.

Speciálním hostem setkání, které se konalo v observatoři Žižkovské věže u příležitosti představení nové modelové řady HyperChrome, byla česká tenistka Lucie Šafářová, a to společně s významnou osobností řady sportovních událostí nejen tenisových, panem Dr. Miroslavem Černoškem.

Právě mladá Lucie Šafářová (1987) patří k oporám české reprezentace a je členkou týmu, který v letech 2011 a 2012 získal prestižní Fed Cup. Její loňský výkon ve finále Fed Cupu proti Srbsku byl vynikající, ve vyprodané O2 Areně se stala nejlepší hráčkou zápasu, když porazila obě bývalé světové jedničky Anu Ivanovičovou a Jelenu Jankovičovou. Lucie Šafářová má tedy všechny předpoklady pro to, aby vstoupila do první patnáctky WTA. Levoruká tenistka je silná ve hře od základní čáry a v šestadvaceti letech patří k nejzkušenějším hráčkám na okruhu.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.