Sociální sítě
Nahoru

Nicole Kidman stále věrná značce Omega

Je zcela zřejmé, že by filmové celebrity měli v nových snímcích nosit hodinky značky, která je platí – tedy samozřejmě pokud režisér dovolí. Ty by měli zároveň odpovídat i době, do které je film situován, což se moc dobře nepovedlo u snímku Great Catsby. V něm Leonardo DiCaprio nosí sice obdélníkové hodinky, které Art Deco styl 20. let minulého století sice reprezentují, každého historika a sběratele však trkne do oka jejich velikost a robustnost. Nehledě na to, že se DiCaprio mohl porozhlídnout v archívech značky Heuer a dobové hodinky si vypůjčit. Svou přízeň ke značce naopak prokázala svůdná Nicole Kidman. Před natáčením psychologického thirellru Stoker, ve kterém hraje nestálou vdovu Evelyn, sáhla po historických šperkových hodinkách Omega z roku 1962. Ty její charakter perfektně doplňují. Jedná se o hodinky s mechanickým strojkem Calibre 483, které byly vyhotoveny z bílého 14kt zlata, které doplňuje 32 briliantů a 8 diamantových bagetek.

Důležitým faktorem, a to i přes to, že Nicole hraje zápornou roli, je láska k historii značky. Hodinky na jemném řemínku totiž její zápěstí neopustí a sama Nicole se prý před natáčením, kdy hodinky vybírala, dokázala mnohé o historii značky naučit.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.