Sociální sítě
Nahoru

Konečně v Čechách: Omega Seamaster Planet Ocean Ceragold

Loňskou novinkou, která se konečně dostává na tuzemský trh, je neuvěřitelně svůdný Seamaster Planet Ocean Ceragold, kterým posílají hodinářští mistři dílen společnosti Omega zásadní pozdrav budoucnosti.  Hodinářskou lahůdkou je keramická luneta, jejíž potápěčská stupnice je vyrobená z inovativního materiálu Omega Ceragold. Kombinace 18kt zlata se zirkonovou keramickou lunetou si tak odbude svou světovou premiéru i u nás. Hodinky z edice Ceragold, jsou výsledkem vývojového procesu, který dal zrod nové technologii. Na pohled protikladné, až dramatické spojení, dokonale hladké na dotek.

Jako všechny hodinky z kolekce Planet Ocean, mají i tyto speciální funkce pro potápěče včetně jednosměrně otočné lunety a heliového ventilu. Leštěné fasetované ručky a indexy číselníku jsou vyplněny materiálem Super-LumiNova, modře svítícím ve tmě. Výjimkou je minutová ručka a bod na lunetě, které svítí zeleně. Tyto funkce usnadňují potápěčům odečet času, který stráví pod vodou.Hodinky Planet Ocean Chronograph Ceragold jsou vodotěsné do 600 m. Masivní pouzdro s průměrem 45,5 mm u pánské a 37,5 mm u dámské edice je vyrobeno z červeného 18kt zlata.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.