Sociální sítě
Nahoru

Kdo zvládá marketing nejoriginálněji? Malé nezávislé značky!

Zatím co velké společnosti vymýšlejí obří projekty a partnerství, za kterými stojí miliony dolarů, nezávislé brandy sází na originalitu, unikátní přístup a hlavně individualitu svých zákazníků. Hodinář Michael Parmigiani tak například podporuje soutěže létajících balónů, jiné švýcarské značky kooperují s nezávislými výrobci sýrů či vín a jiní podporují různé menšinové sporty, a to i motorové. No a právě svět motorů si oblíbila i ryze česká značka vyrábějící zakázkové solitéry zobrazující čas – Prokop & Brož.

Mladá značka, která spatřila světlo světa teprve nedávno má evidentně o svém marketingu jasno a svou cestu si razí hned od samých začátků. Hodinky s hlavičkou Prokop & Brož  jsou totiž určeny jen několika málo vyvoleným, kteří si chtějí udělat nejenom radost, ale dokáží si také počkat na něco, co vzniká přesně podle jejich představ. Zakázková výroba je o trpělivosti – teprve pak se může pořádně projevit radost z nového přírůstku hodnotné sbírky. Solitérní výroba hodinek si totiž žádá absolutně jiný přístup, nežli prodej běžný – a právě proto je i její marketing jiný.

Značka Prokop & Brož se rozhodla s reklamními vizuály, bannery, advertoriály i billboardy posečkat a své investice směřovala od začátku zcela jiným směrem. Krokem prvním bylo zdokonalení výroby. Krokem druhým? Caterham!!! Hodinářská značka Prokop & Brož si jednoduše nechala na zakázku postavit úchvatný sportovní vůz Caterham R300, který odpovídá i hodnotám, které pánové Martin Brož a Jan Prokop vyznávají – solitérní výroba s příznačnou čekací lhůtou, která v tomto případě překročila půl roku.

Závodní skvost R300 světle modré barvy si vyzískal žlutavé závodní pruhy. Samozřejmě mu nechybí karbonový interiér a loga značky Prokop & Brož po stranách karosérie. Na silnicích jej určitě bude možné vídat v průběhu teplých letních měsíců, kdy bude pravidelně brázdit ulice Prahy a dalších českých měst. Chybět samozřejmě nebude ani na okruzích v Sosnové, Mostu i v Brně.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.