Sociální sítě
Nahoru

Složíte monopost Ferrari za méně než minutu?

Závodník týmu Scuderia Ferrari Fernando Alonso se společně se svými týmovými kolegy Felipem Massou, Marcem Gené a Pedrem de la Rosou zúčastnil netradiční soutěže. Stalo se tak o uplynulém víkendu při Velké ceně Maďarska na Hungaroringu, překvapivě však nešlo o klání silných motorů na okruhu, ale o souboj ve zručnosti. Úkolem bylo složit v nejkratším možném čase LEGO model monopostu Ferrari z aktuální exkluzivní kolekce Shell. Na pomyslný stupeň vítězů mezi zástupci týmu Scuderia Ferrari nakonec dosáhl testovací jezdec Pedro de la Rosa s časem 2:45. Absolutním vítězem Shell LEGO Challenge se ale nakonec stal účastník soutěže v paddocku, který model složil za méně než půl minuty.

Jak je skládání náročné si mohou na vlastní kůži ověřit i čeští zákazníci. Unikátní kolekce LEGO modelů Ferrari připomínající více než 60 let technického partnerství Shell a Ferrari je totiž až do 1. 9. 2013 dostupná také v celé síti čerpacích stanic Shell v České republice. Společnosti Shell a LEGO Group vytvořily šest modelů vycházejících z originálního designu a závodních úspěchů vozů Ferrari. Stačí například natankovat alespoň 20 litrů výkonných paliv Shell V-Power Nitro+ a můžete si odnést jedno z autíček za výjimečnou cenu 29 Kč.

Technické partnerství společností Shell a Ferrari je zdrojem neustálého vývoje špičkových paliv Shell V- Power a maziv Shell Helix. Nejnovější výkonná benzínová paliva Shell V-Power Nitro+ mají totiž z 99 % stejné složení jako závodní palivo Shell V-Power používané stájí Scuderia Ferrari v Mistrovství světa formule 1. Jsou vyvinuta tak, aby působila okamžitě od prvního natankování a aktivně čistí usazeniny, čímž pomáhají dosáhnout plného výkonu motoru.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.