Sociální sítě
Nahoru

Tři nové tváře luxusní kabelky Anastasia

Kabelka Anastasia – Secret Bag od italské firmy Baldinini se stala ikonou. Nádherné barvy, elegantní tvar, vytříbený design. Pro nadcházející kolekci Podzim/zima 13/14 přicházejí návrháři se třemi novými verzemi této exkluzivní kabelky.

Kombinace materiálů a odstínů zvolených pro nové Baldinini kabelky jsou klasicky elegantní, nadčasové a přesně se hodí pro podzimní a zimní roční období. Zároveň však vznikly tři naprosto originální a osvěžující kabelky, které podtrhnou a zvýrazní každý outfit. Dominující barvou je černá, která je spojená se záblesky zlaté či mandarinkové oranžové. Nebo je doplněna printem se zvířecími motivy.

Verze kabelky Golden Experience (Zlatý zážitek – 21 900 Kč) je kombinací černého semiše v horní části a decentní zlaté barvy se zrcadlícím efektem, jíž je ozdobena telecí kůže ve spodní, kazetové části. Něžná verze kabelky nazvaná Tangerine Shadow (Stín mandarinky – 21 900 Kč) v sobě spojuje černý semiš a jemně oranžovou teletinu. Zatímco poslední, dravější verze Animal Soul (Zvířecí duše – 26 400 Kč) má hlavní část vyrobenou z kůže cavallino s leopardím designem. Spodní část kabelky je z černé lakované kůže.

Samozřejmě si všechny tři nové verze zachovávají charakteristické prvky kultovní Baldinini kabelky Anastasia – Secret Bag. Jediné ucho pro snadné nošení na ruce i na rameni, magnetické zavírání z lesklého kovu, prakticky rozdělený vnitřek kabelky na tři sektory, z nichž jeden je uzavíratelný na zip. Ale hlavně ono geniální rozdělení na hlavní část kabelky a tajnou spodní kazetu, do které lze ukrýt balerínky na přezutí po dlouhém dni na vysokých podpatcích.

Rozměr kabelky je 30 cm na šířku a 26 cm na výšku, hloubka je 15 cm. K dostání jsou kabelky Anastasia v obchodech Baldinini v Praze 1 v Široké 11 a Havířské 3.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.