Sociální sítě
Nahoru

Bulova bude měřit čas fotbalistům z Manchester United

Slavná značka Bulova stále patří mezi stálice, které už od roku 1875 nepřetržitě přichází s novými řešeními v oblasti hodinařiny a s tímto oborem spojeným marketingem, jako byla vůbec první televizní reklama či oznamování přesného času v rámci rádiového vysílání. Nově se Bulova, jejíž kořeny pocházejí z Čech, spojila se slavným anglickým fotbalovým klubem Manchaster United! Tomuto prominentnímu členu nejvyšší soutěže Premier League tak bude logo tvořené ladičkou zdobit nejenom digitální displej s časomírou a aktuálním skóre, ale také na digitální obrazovce a po ochozu celého stadiónu. Milovníci slavného klubu si brzy přijdou na své i co se hodinek týče, protože Bulova v těchto dnech pracuje na novém konceptu speciální edice hodinek s logem jednoho z nejslavnějších týmů planety.

Se stejným designem se objeví i časomíra na stadiónu, v kancelářích a vůbec v rámci všech prostor Old Trafford a to včetně oddělených prostor, které využívá i ředitel klubu Richard Arnold. Na fotografii je pak možné obdivovat nadšení prvního hráče Manchesteru United, kterým je Rio Ferdinand, ve společnosti s prezidentem značky Bulova, pana Grega Thumma.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.