Sociální sítě
Nahoru

V Galerii Butovice se otevřel nový butik Bulaggi Samsonite

V Galerii Nové Butovice (Radlická 117) byl otevřen nový stylový butik Bulaggi Samsonite, který potěší jak ty, kteří rádi cestují, tak i ty, kteří mají prostě rádi hezké kabelky a nejrůznější doplňky. Zkrátka nepřijdou ani malí školáci. V nabídce butiku potěší široké spektrum značek, jako je například holandská značka Bulaggi, která nadchne všechny ženy, které touží po výrazných barevných kabelkách za příznivé ceny. Značka Samsonite, to je záruka odolnosti s patentovanou technologií „curve“, díky které se váš kufr nemá šanci poškodit. V butiku si můžete na speciálních stojanech změřit, zda vybraný kufr odpovídá měřítkům dané letecké společnosti pro příruční zavazadlo. Logem Samsonite se honosí měkké i tvrdé kufry, dětské kufry, cestovní tašky, obaly na kufry, pánské aktovky, nejrůznější doplňky.

V tuto roční dobu udělá radost i dětem svou školní kolekcí tašek na kolečkách s dětskými motivy, baťůžků, peněženek a deštníků. Dospělí zase ocení Tosce Blu, Mywalit nebo velmi oblíbený Lacoste. Pro dámy jsou předurčené nápadité až extravagantní italské kabelky Braccialini s historií sahající do roku 1954. Carla Braccialini, zakladatelka této značky, nabízí prvotřídní práci z kvalitních materiálů, často ve výrazných barvách, jejímž cílem je pobavit, překvapit.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.