Sociální sítě
Nahoru

Ford představuje speciální program Vignale

Společnost Ford Motor Company včera oznámila, že začátkem roku 2015 plánuje spustit nový luxusní program pro své evropské zákazníky nazvaný Vignale. Možnosti tohoto programu, který má nabídnout to nejlepší ze značky Ford, naznačuje nová koncepční studie Ford Mondeo Vignale se speciálními designovými úpravami, prémiovou úrovní dílenského zpracování a exkluzivní výbavou. Ford se rozhodl představit novou koncepční studii Ford Mondeo Vignale rovnou jako čtyřdveřový sedan i kombi. Oba vozy se pyšní propracovanými dvacetipalcovými koly Vignale z lehkých slitin, označením „Vignale“, chromovanými klikami dveří a kryty vnějších zpětných zrcátek, jemným výpletem masky, speciálním designem předního nárazníku i mlhových světlometů a exkluzivním lakem „Nocciola“. Ford Mondeo Vignale má rovněž exkluzivní čalounění luxusní jemnou kůží, a to nejen na sedadlech, ale také na volantu, palubní desce, středové konzole, dveřních výplních a loketní opěrce mezi sedadly. Atmosféru dotvářejí ozdobné lišty na prazích a luxusní koberce s vysoce kvalitním lemováním. Jako celek interiér kombinuje důraz na kvalitu dílenského zpracování, typický pro tradiční zakázkové úpravy automobilů, s aktuálním designem a moderními materiály. Ford nepřetržitě rozvíjí svoje pojetí moderního designu. Letos se společnost poprvé zúčastnila předního nábytkářského veletrhu Salone Internazionale del Mobile v Miláně, kde vystavovala křeslo, hodiny a lampu ve stylu Ford Design.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.