Sociální sítě
Nahoru

Žehlička na vlasy s hedvábím

Stylová žehlička na vlasy Remington S9600 Silk nabízí nejen netradiční design, ale také řadu nadstandardních funkcí. Hlavní inovací je použití speciálních pracovních ploch z vylepšeného keramického materiálu s použitím „Silk 3D effect design“. Tato technologie zajišťuje dvakrát lepší kluz po vlasech ve srovnání v ostatními povrchy. Samozřejmostí pro tuto třídu je nastavitelná teplota v rozsahu 150 – 235 °C a Turbo boost na 240 °C po dobu 30 sekund. Aktuální zvolená teplota je navíc názorně zobrazena na digitálním displeji, který rovněž zobrazuje ideální teplotu pro váš typ vlasů. Žehlička si pamatuje poslední nastavenou teplotu a nechybí ani teplotní zámek. Samozřejmostí je luxusní obal na žehličku, stejně jako 5letá záruka. Mezi praktické vlastnosti patří 3 m otočný kabel a automatické vypnutí po 60 mi provozu.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.