Sociální sítě
Nahoru

DS World Paris uhrane milovníky automobilů Citroën

Značka Citroën zítra otevře veřejnosti nový prostor DS WORLD PARIS, který je vyhrazený pouze řadě DS. DS WORLD PARIS se nachází na adrese 33 rue François 1er, v samém centru pařížského „Zlatého trojúhelníku“, pár kroků od avenue des Champs Elysées a avenue Montaigne. Jde o prodejní, výstavní a muzejní prostor, který je zasvěcen modelům řady DS, ale také o místo pro nové zážitky a prožívání emocí. Prémiová řada DS značky Citroën se inspiruje u toho nejlepšího ze světa francouzského luxusu a aby mohla projevit svůj charakter, potřebuje svébytné místo v pařížském hlavním městě, kolébce legendárního vozu DS: tím je showroom DS WORLD PARIS. Za historicky ceněnou secesní fasádou se skrývají tři patra zkušeností, kde se vzdává hold modelům, talentu a dědictví řady DS. V DS WORLD PARIS se mohou zákazníci zcela ponořit do světa DS a současně bude možné, díky odvážnému uměleckému a kulturnímu programu, obdivovat tvorbu současných umělců. Tato výkladní skříň řady DS je v Evropě jedinečná a pro značku představuje další trumf. Jde rovněž o prodejnu, jejíž ambicí je přitáhnout nové zákazníky a nabídnout jim exkluzivní služby na míru nebo jim třeba představit nejkrásnější modely DS3: limitovanou patnáctikusovou sérii DS WORLD PARIS. Po specializovaném showroomu, který byl otevřený v březnu 2013 v Šanghaji, jde o druhý prostor plně zasvěcený řadě DS a o skutečnou vlajkovou loď na světové úrovni. Linie DS představuje „success story“, která má za sebou historii dobývání a růstu. Se 400 000 kusy prodanými od uvedení řady DS na trh v roce 2010, jde o celosvětový obchodní úspěch. Díky DS WORLD PARIS značka Citroën pokračuje v cestě, která je ve světě automobilů ojedinělá: podařilo se jí uspět s řadou vozů nabízející výrazný styl, rafinovanost, vysokou míru elegance a skvělé pocity při řízení.

Vítáni jsou osvícení milovníci vozů, zanícení návštěvníci a zákazníci.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.