Sociální sítě
Nahoru

Byli jsme u toho: Večer gentlemanů v podání Chivas Regal

Uvedení limitované edice super-prémiové whisky si žádá unikátní prostory a zcela specifickou společnost. S tím Chivas Regal rozhodně problém nemá a pozvání distributora této luxusní whisky do České republiky, tedy společnosti Jan Becher, přijímá společenská smetánka i čtené české magazíny s potěšením. Není tedy divu, že se na organizovaný Večer gentlemanů, který přesně korespondoval s kampaní „Made for Gentelmen“, sešli také majitelé, šéfredaktoři a další zástupci z tak prestižních magazínů, jakými byl Top Class, Top Cars, Playboy, Esquire nebo dokonce 21.Století, přičemž nechyběl ani portál iLuxus.cz, který jako jeden z prvních o akci v hotelu La Palais již informoval. Už od samého začátku večera v předním pražském pětihvězdičkovém hotelu bylo zřejmé, že nová limitovaná edice je opravdu speciální. Výstavu psacích per a doplňků značky Montblanc totiž doprovázela také expozice krásných bot Barker a obleků anglické značky T.M. Lewin. Ta byla založena už roce 1898 v Londýně na proslulé ulici Jermyn Street, na které se nachází obchody tradičních anglických výrobců společenského a business oblečení. Během své více než 110leté existence se z místního výrobce prvotřídních pánských košil stal jeden nejvyhledávanějších výrobců kompletního sortimentu business oblečení pro muže i ženy. Produkty T. M. Lewin se staly symbolem úspěšných business profesionálů nejen ve Velké Británii, ale i po celém světě, přičemž v Praze potěší v obchodech na Chodově, Černém Mostě, Myslbeku a v Novém Smíchově. Právě její dovozce do české republiky, pan Pavel Čmelík, se sám stal na večer modelem a spolu s dalšími, jako byl například Muž roku 2010 Jan Hájek, reprezentoval jednotlivé postavy dárkové kazety navržené londýnským krejčovským mistrem Patrickem Grantem. Super-prémiová skotská whisky Chivas Regal 12yo totiž přichází v předvánočním období doslova v novém kabátě, jehož podstatné detaily právě Pavel Čmelík odhalil. „Spolupráce s Chivas Regal je přirozené spojení kvalitní whisky, umění a módy. Znalci whisky stejně tak jako milovníci luxusní krejčoviny ocení čistý a odvážný design a důraz na detaily. Díky tomu je dárkové pouzdro Chivas 12yo z kolekce pro rok 2013 mimořádně vhodným dárkem pro všechny gentlemany, kteří vědí, co je to styl,“ vysvětluje autor speciálního dárkového pouzdra Made for Gentlemen, britský návrhář Patrick Grant. Chivas Regal je whisky charakteristická svoji jemnou chutí s lehkým ovocným závanem harmonicky laděným s nejkvalitnějšími přísadami z celého Skotska. Právě díky každoročnímu spojení Chivas Regal a světové ikony módy lze touto limitovanou edici obdarovat svého blízkého a vyjádřit mu tak hodnoty skrývající dárkové balení „Made for Gentlemen“. „Tuto exkluzivní edici ‘ušitou‘ speciálně pro rok 2013 bude možné zakoupit před Vánoci také u nás. Naleznete ji v regálech obchodních řetězců Globus a Makro,“ prozradila během slavnostního představení produktu Petra Fialová, brand manažerka značky ze společnosti Jan Becher.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.