Sociální sítě
Nahoru

Ericson Laboratoire- svěží přitažlivý vzhled bez lékařských zákroků

Ericson Laboratoire poskytuje komplexní, inovativní a profesionální řešení všech kosmetických problémů a umožňuje bohatou nabídkou přípravků (např. 15 způsobů ošetření obličeje, 9 způsobů ošetření těla, nutriční doplňky) vytvářet individuální programy pro každého klienta.

Současný hektický život a přibývající roky se samozřejmě podepisují na vizáži každého člověka. Kdo by však nechtěl stále vypadat svěže, mladistvě, přitažlivě a zdravě? S kosmetickými výrobky Ericson Laboratoire toho můžete dosáhnout, aniž byste byli ochotni podstupovat lékařské zákroky.

Nechirurgický beauty koncept Ericson Laboratoire je díky své rychlé účinnosti určen všem hledajícím ryzí metodu péče o pokožku obličeje a těla s viditelnými a dlouhotrvajícími výsledky. A to nemluvě o blahodárných relaxačních účincích nejen pro tělo, ale i mysl!

V čem spočívají hlavní trumfy Ericson Laboratoire?

Úspěch všech kosmetických řad stojí na 3 pevných pilířích: vědecké inovaci, medicínsko-estetickém přístupu a přesné cílové multiterapii.

Ericson Laboratoire je vysoce účinná kosmeceutika. Veškerý vývoj a nové produkty jdou ve stopách zakladatele této značky, profesora Ericsona, původně chirurga, který vyvinul pokrokové přípravky. Výsledky po aplikacích těchto přípravků byly velkolepé a vysoko nad očekáváním. Proto už v roce 1962 otevřel první kosmetické centrum Ericson, kde profesor uvedl do praxe svoji „buněčnou terapii“ – slavnou švýcarskou metodu léčení, spočívající na extraktech živých buněk.

Od té doby Ericson Laboratoire ušla další kus úspěšné cesty s vědeckými pracovníky, kteří pracují s nejmodernějšími a nejefektivnějšími výstupy. Patří mezi ně mražené buněčné extrakty, enzymy Bio Tech, lipozomy třetí generace, vysoce polymerizovaná DNA, thymulin, doplňující zdroj energie GP4G, fytohormony pro obnovení rovnováhy hydratace a tvorby kožního mazu, složky proti vráskám, bílkoviny blokující lipidy apod. Výsledek? Stále se rozšiřující kosmetické řady Ericson Laboratoire s prokazatelně efektivními výsledky.

Druhým pilířem je medicínsko-estetický přístup. Kosmetické přípravky obsahují vysoký obsah aktivních látek. Ty ve formě velmi malých molekul pronikají do epidermis a dermis. Důležité látky pro kůži nejen dodávají, ale navíc stimulují buňky a tím dochází k okamžitému a dlouhodobému účinku.

Klíčový je i koncept multiterapie, který spočívá v  široké nabídce kosmetických řad Ericson Laboratoire. Kde jinde najdete ucelený komplex kosmetického ošetření a kosmetickou inovaci uplatňující medicínský přístup ke kráse? A navíc všechny kosmetické řady nabízí produkty i na domácí péči, které podporují efekt profesionálních ošetření.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.