Sociální sítě
Nahoru

Nový parťák na golf… Garmin Approach S4

Nejrychleji rostoucím oborem navigací jsou dnes golfové GPS hodinky a navigace. Po zapnutí najdou nejbližší golfové hřiště a po výběru jamky zobrazují zbývající vzdálenost ke greenu. Jsou schopny změřit délku poslední rány a také vzdálenost ušlou na golfovém hřišti. Dokonalejší modely umí vést digitální skóre kartu, případně plánovat přihrávky a zobrazovat podrobnou mapku hřiště se vzdálenostmi k překážkám. Jejich největší předností je předehraná databáze golfových hřišť, která obsahuje většinu evropských nebo světových golfových hřišť včetně českých. Podobně jako automobilové navigace i golfové GPS řady Garmin Approach nabízí bezplatnou doživotní aktualizaci. V případě, že se na hřišti něco změní, nebo pokud vznikne nové golfové hřiště, stačí hodinky připojit k počítači a golfovou databázi zdarma obnovit. Letošní novinkou mezi GPS hodinkami jsou golfové SMART GPS hodinky Garmin Approach S4. Obsahují ve své paměti 32 000 golfových hřišť celého světa, což představuje 96 % všech světových golfových hřišť! Garmin Approach S4 přitom pomůže nejen s orientací na hřišti, ale je schopen se pomocí Bluetooth propojit s vaším mobilním telefonem a pomoci těm, kteří nemohou mobilní telefon při golfu vypnout. Hodinky s telefonem sdílí adresář a během hry upozorní na příchozí/ztracené volání, SMS nebo dokonce emailové zprávy. Všechny formy komunikace je možné si přečíst přímo na displeji hodinek. Při hře tak odpadá nepříjemné a zdlouhavé vytahování mobilního telefonu z bagu.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.