Sociální sítě
Nahoru

Porsche Design s butikem v Pařížské

Pražská ulice luxusu a slavných jmen se rozšířila o další přední světovou značku, respektive o její butik. Řeč je o německé ikoně Porsche Design, která se rozhodla nespokojit se s dvojicí dosavadních prodejen, které jsou v obchodním domě Kotva a na terminálu 1 pražského Letiště Václava Havla, a pro své produkty si vybrala další reprezentativní prostory v Pařížské ulici číslo 21. Zdánlivě na konci této slavné třídy tak žádá o pozornost butik, který si už od prvních dní, které uběhly od otevření, vysloužil nejenom pozornost turistů ubytovaných v protilehlém hotelu InterContinental, ale také mezi hledači vánočních dárků. Butik Porsche Design nabízí plný sortiment značky. Na své si zde přijdou milovníci hodinek, psacích per či mobilních telefonů. V nabídce nechybí ani obuv a sportovní i společenské oblečení rozšířené o nezbytné doplňky, jakými jsou opasky, manžetové knoflíčky nebo brýle. Samozřejmostí je velmi příjemná atmosféra prodejny.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.