Sociální sítě
Nahoru

Beautytogo: cesta k luxusní kosmetice

V průběhu vánočních svátků byl spuštěn nový selektivní e-shop www.beautytogo.cz, který na český trh přináší špičkovou kosmetiku určenou pro náročného zákazníka. Produkty si oblíbí ti, kteří dokáží ocenit vysokou kvalitu spojenou s kulturou a noblesou, mají na zřeteli výjimečnost a nespokojí se s průměrem. Na novém webu jsou zastoupeny značky, které lze jinak sehnat pouze v nejproslulejších obchodních domech v Evropě, jako je světoznámý Harrods v Londýně či slavná Galeries Lafayette v Paříži. S mottem „Smart luxury selective“ byly záměrně do portfolia vybrány anglické luxusní značky Bodhi a Rodial, německá čistě přírodní řada péče o vlasy Marc Booten, německá anti-aging kosmetika Chiara Ambra a výjimečná afrodiziakální francouzská kosmetika YESforLOV rozšířena o řadu doplňujících produktů.v V boji proti stárnutí se lze sáhnout po vskutku unikátní anti-aging nápoji NAÏS Q10, který v sobě spojuje sílu přírodních zkrášlovacích extraktů s nejnovějšími vědeckými poznatky. Beautytogo tedy doporučuje pouze nové trendy krásy, zdraví a životního stylu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.