Sociální sítě
Nahoru

Nový obchod Burberry na pražském letišti

Na Letišti Václava Havla se otevřela nová prodejna britské značky Burberry. Nabídka obchodů na pražském letišti se tak rozroste o luxusní světovou značku, jejíž kabáty, kabelky či doplňky patří k nejuznávanějším světovým módním ikonám. Prodejna o rozloze 76 metrů čtverečních je umístěna na Terminálu 1. Design nového obchodu odráží nový globální koncept, který pro Burberry vyvinul kreativní ředitel společnosti Christopher Bailey. V obchodě mohou zákazníci sledovat digitální obrazovky, na kterých uvidí zajímavosti o značce Burberry a které také umožňují živé vysílání z akcí, pořádaných v centrále společnosti v Londýně. Prodejna nabídne aktuální dámské kolekce Burberry London a Burberry Brit. Zákazníci se mohou těšit také na široký výběr dámských a pánských doplňků z kolekce Burberry Accessories. Značka Burberry má aktuálně v Praze tři pobočky – vedle nového obchodu na Letišti Václava Havla jsou to butiky v Pařížské a Provaznické ulici v centru Prahy.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.