Sociální sítě
Nahoru

Davis Cup ozdobil butik Porsche Design

Loňský vítěz Davisova poháru, český tenista Lukáš Rosol, se rozhodl propůjčit svou trofej nedávno otevřenému pražskému butiku značky Porsche Design. Blyštivý Davis Cup, který je každoročně předáván Mezinárodní tenisovou federací, tak zdobí prosklenou výlohu z butiku do Pařížské ulice. Přivezený byl samozřejmě stylově, a to v novém Porsche 911 Carrera S sněhobílé barvy od Advantage Cars. Na sedadle spolujezdce navíc nechyběla ani půvabná Lukášova přítelkyně, moderátorka a modelka Michaela Ochotská, jejíž tvář zdobila i podzimní vydání předního českého dvouměsíčníku Top Class.

Davis Cup budou moci obdivovat návštěvníci butiku, na adrese Pařížská 21, až do konce ledna, kdy si jej Lukáš Rosol osobně vyzvedne. Vždy totiž rád hledá záminky k nakupování doplňků k vlastnímu Porsche a sám vlastní celou sportovní kolekci značky, a to včetně cestovních zavazadel a psacích potřeb. Své přítelkyni už zde navíc pořídil i novou koženou kabelku Metric Bag a sportovní doplňky pro každodenní trénink. Lukáš Rosol se navíc domluvil s majitelem butiku, panem Pavlem Řezníčkem, na lekcích tenisu a to výměnou za lekce plážového volejbalu, kterým si kdysi pan Řezníček profesionálně živil“ podařilo se zjistit portálu iLuxus od manažerky prodejny.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.