Sociální sítě
Nahoru

Valentýn je téměř za dveřmi

Zapomeňte letos na obligátní kytici nebo pozvání do restaurace. Potěšte svého miláčka luxusním a originálním valentýnským dárkem ze selektivního e-shopu www.beautytogo.cz! Najdete tu kosmetické produkty vyhlášených značek, šperky, nápadité doplňky na mobilní telefony, ale i unikátní kosmetiku pro milování. Portfolio e-shopu www.beautytogo.cz je určené pro náročné zákazníky, kteří mají styl, oceňují top kvalitu a požadují pro péči o svůj zevnějšek něco výjimečného. Motto e-shopu www.beautytogo.cz zní: „Smart luxury selective.“ A proto zastupuje špičkové kosmetické značky, jako jsou anglické Bodhi, Rodial, německou anti-aging kosmetiku Chiara Ambra či unikátní přírodní řadu produktů péče o vlasy Marc Booten. Kromě anti-aging kosmetiky najdete na www.beautytogo.cz také jedinečný nápoj krásy Naïs Q10, který pomáhá v boji proti stárnutí, čistí a regeneruje buňky a dodává pokožce pružnost a mladistvý vzhled. Naprosto skvělým tipem na oslavu svatého Valentýna je řada produktů značky YESforLOV, které umocní zážitek z vašeho intimního setkání. Parfém na ložní prádlo (550 Kč), jemňoučké pírko na hlazení (235 Kč) anebo Vzrušující masážní olej (725 Kč) rozvinou vaši touhu. Opravdové romantiky nadchne Povzbuzující masážní svíčka (755 Kč) obsahující přírodní vonné oleje, jemné a zvláčňující, které se při doteku milované osoby rozprostřou na těle jako heboučký závoj.

Praktická sada několika produktů kosmetiky pro potěšení YESforLOV Víkend (755 Kč) obsahuje například masážní olej, tužku na tělo, vzrušující gel pro ženu či černou saténovou škrabošku. Pro opravdu nezapomenutelný valentýnský zážitek. Produkty nezanechávají skvrny na ložním prádle ani oblečení.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.