Sociální sítě
Nahoru

Mariya Dykalo Burton představila kabelku Catherine

Je mi potěšením představit Vám luxusní kabelku Catherine z limitované kolekce Aspinal of London. V limitované kolekci Tudor Rose bylo vyrobeno pouze 40 kusů této krásné kabelky.

Luxusní kabelka

Vzhled kabelky byl z velké části inspirován architekturou královského paláce Hampton Court, domova krále Jindřicha VIII. Kabelka Catherine nese jméno po jedné z jeho manželek.

Luxusní kabelka

Kabelka Catherine je navržena tak, aby byla ideálním společníkem při denním i večerním nošení. Je ručně vyrobená z měkké kůže zvané nubuk a z černé prošívané kůže nappa. Nubuk je speciálně upravená přírodní useň charakteristická sametovým povrchem. Catherine je vyložena zlatými lesklými cvočky, nejvýraznějším bodem kabelky je nádherná pozlacená tudorovská růže. Interiér je vyložený semišem a obsahuje kapsu uzavíratelnou na zip švýcarské výroby a vyjímatelné zrcátko. Součástí kabelky je popruh vhodný k nošení přes rameno, který je vyrobený z mosazného řetízku propojeného s kůží nappa.

Kabelka je k zakoupení u exkluzivního zástupce značky Aspinal of London pro Českou republiku: v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.