Sociální sítě
Nahoru

Dotek luxusu: Značka Aspinal of London představila novou kolekci jaro/léto 2014

Dlouho očekávané představení nové kolekce na jaro/léto 2014 značky Aspinal of London se konalo v krásném luxusním hotelu Claridges v Londýně. Kolekce je inspirovaná britským venkovem, vzpomínkami na dětství a filmem The Go-Between. Příjemné svěží barvy venkova jsou začleněné do moderního městského stylu.

Představení módní kolekce 2014

První ochutnávku shlédli novináři ze světových módních magazínů, redaktoři, významní partneři a přátelé značky Aspinal of London v krásném luxusním hotelu Claridges v Londýně.

Luxusní móda 2014

PÁNSKÁ KOLEKCE

První část přehlídky nové kolekce byla věnována mužům. Protože zbožňujeme špičkovou práci anglických mistrů a ty nejkvalitnější materiály, veškeré pánské doplňky byly vyrobeny ručně v Cumbrii, metropolitním hrabství v severozápadní Anglii. Použity byly pouze ty nejkvalitnější anglické usně, kovy a tkaniny.

Luxusní pánská móda

Díky spojení aktovek a messenger tašek spolu se stylem sportovních tašek vznikla nová městská kolekce, která se může pyšnit praktickými přihrádkami a dokonalými detaily.

Pánská taška

Rozšířena byla také kolekce aktovek Mount Street, a to v provedení odolné kůže Saffiano.

Luxusní kožené aktovky

Pánská taška The „A“ Tote je v nové kolekci úplnou novinkou. Taška je prostorná, vyrobená z texturované kůže doplněná popruhem s nastavitelný páskem. Je možné ji nosit jak v ruce, tak přes rameno.

Aktovky z kolekce Satchel jsou nově dostupné v přírodních voskovaných kůžích – ve světle hnědé, čokoládově hnědé a černé barvě. Aktovky jsou prostornější, lépe strukturované a v designu, který nikdy nezestárne.

Pánské cestovní tašky

DÁMSKÁ KOLEKCE

Druhá část přehlídky byla věnována dámám. Nová dámská kolekce staví na základech kultovních kabelek The Marylebone, The Berkley, The Brook Street a The Mayfair. Tyto kolekce byly doplněny o nové kabelky, které jsou tvarově pozměněné. Inspiraci jsme čerpali v barvách letního venkova, proto se v nové kolekci objevuje světle hnědá barva, jasně červená, chladná barva slonovinové kosti, temně černá a námořnická modř. Z kůží byly použity kůže Saffiano, nubuk, kůže z krajty, hladké a texturované telecí kůže.

Úplně novou kolekcí jsou kabelky Letterbox, které jsou luxusní, praktické a vhodné ke každodennímu nošení. Jsou určeny k nošení přes rameno a obsahují nové uzavírání. Tvar kabelky je funkční a moderní.

Nové luxusní kabelky

I aktovka Mollie se dočkala změny. Aktovka byla doplněna o nové uzavírání a je vyrobena v kombinaci hladké a texturované telecí kůže.

Luxusní dámská aktovka

Nový batoh Aspinal of London přináší klid venkova do rušného města. Vyroben je z hladké kůže, uzavíratelný je zámkem a obsahuje horní madlo pro snadné uchopení. Uvolněný, ale praktický design.

Luxusní dámský batoh

Z původní kabelky Berkeley se zrodil tento nový krásný model. Kabelka je uzamykatelná zámkem, který elegantně doplnil celkový design. Ucha mohou být zastrčena dovnitř, kabelka poté získá tvar uvolněné bowlingové tašky. V horní části kabelky je po celé délce umístěn zip. Perfektním doplňkem pro tuto kabelku je nová Berkeley peněženka. Dalším doplňkem je uzamykatelný deník, který bude střežit veškeré Vaše tajnosti.

Luxusní dámská kabelka

Elizabeth Chambers byla nadšená z nové kabelky Berkeley

Luxusní kožený deník

Oblíbené psaníčko Manhattan je zpět v novém barevném provedení a v delším tvaru. Psaníčko má robustnější řetízek vhodný k nošení přes rameno a jasně zbarvený Aspinal zámeček.

Kožené kabelky 2014

Do kolekce The Marylebone jsme přidali nádhernou kabelku Marylebone Mini, Marylebone Tech, Marylebone Clutch a Marylebone Light.

Marylebone Light je klasickou kabelkou do města, má upravený tvar a prodloužené rukojeti, díky kterým je možné nošení přes rameno. Kabelka je elegantní a moderní. Díky výraznému prošívání a kontrastní kůži je ještě originálnější. Marylebone Mini je vhodná k nošení přes rameno. Dostupná je ve sladkých barvách, které ji dělají neodolatelnou.

Mini kožené kabelky přes rameno

Marylebone Clutch je nejuniverzálnější kabelkou z nové kolekce. Můžete ji nosit jako crossbody, přes rameno, přes den i v pozdní večer. Je vyrobena z několika typů kůže a vejde se do ní dokonce i iPad.

Kožená kabelka 2014

Marylebone Tech je nová IT aktovka, díky které můžete nabíjet Váš telefon a tablet i na cestách. K dispozici je v černé texturované kůži v kombinaci s černou hladkou kůží. K završení celé kolekce The Marylebone byl vytvořen plnitelný deník s jednoduchým magnetickým uzavíráním.

Nová IT taška 2014

Dalším přírůstkem v nové kolekci je kabelka Mini Hepburn, kterou je možné nosit přes rameno. Kabelka je roztomilá, praktická a všestranná.

Poslední proměna se týkala aktovky Sofia. Byla navržena tak, aby vynikl kontrast mezi texturovanou kůží a hladkým nubukem. Celý design je podtržen dvojitými popruhy.

Luxusní dámská aktovka

V hotelu Claridges v tento slavnostní den vládla slunečná atmosféra, ačkoliv venku pršelo! Děkujeme všem, kteří přišli na tuto luxusní akci a vytvořili tak fantastický a radostný den. Novou kolekci budete moci zakoupit u oficiálního prodejce Aspinal of London pro Českou republiku a Slovensko: v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Módní doplňky 2014

Facebook

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.