Sociální sítě
Nahoru

Když běžné lednice nestačí: Porsche Design

Německé Porsche Design má opravdu mnoho projektů a v jejich uskutečnění se značka ráda spojuje s dalšími ikonami. Krásným příkladem bylo předloňské spojení s destilérkou Johnnie Walker, pro jejíž klienty připravila speciální bar. Podobný extravagantní kousek se podařil i se slavným producentem šampaňského Veuve Clicquot Ponsardin! Právě značka Veuve Clicquot Ponsardin oslovila Porsche Design k navržení neotřelého designu pro zcela nový sběratelský chladící kabinet. Pod názvem „Vertical Limit“ jich vzniklo pouze 15! Každý z těchto šestistopých obrů je připraven pojmout 12 obřích magnum lahví tohoto delikátního šampaňského předurčeného těm nejnáročnějším. A teplota? Na té se všichni shodli. Přesně 12°C, stejně jako ve sklepích Remis ve Francii, kde je toto jedinečné víno skladováno. Pro zajímavost dodejme, že cena jedné vinotéky vyjde zhruba na 1,5 milionů korun.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.