Sociální sítě
Nahoru

Zelené čaje Ahmed Tea London: pohlazení pro tělo i duši

I když tato zima nepatřila právě k těm nejchladnějším, přece jen náš organismus oslabila. Stejně jako příroda, tak i naše tělo potřebuje odpočinek, aby načerpalo potřebnou energii pro první jarní dny, které nás čekají. Patříte-li i vy mezi milovníky procházek probouzející se přírodou a nechcete, aby vám v tom zabránilo nepříjemné nachlazení nebo jarní únava, připravte svůj organismus už nyní. Zelené čaje vás nejen příjemně zklidní a naladí, ale také zbaví volných radikálů, které oslabují vaše tělo. Po tisíce let je zelený čaj uznáván pro své zdraví prospěšné vlastnosti, mezi které patří i to, že jsou mimořádně účinným antioxidantem, podporují trávení, napomáhají relaxaci, osvěžují a jsou skvělým doplňkem při redukci váhy. Nyní si můžete užít těchto zdravotních výhod v čajích, které mají rovněž výtečné aroma. Ahmed Tea London nabízí zelené čaje v té nejvyšší kvalitě a každý šálek tohoto lahodného nápoje se pro vás stane nevšedním zážitkem. Nikdy nebudu prodávat to, co bych nepil doma.“ – to je nadčasová myšlenka jednoho ze zakladatelů Ahmed Tea London, které je firma věrná dodnes. Ahmed Tea London byl založen v roce 1986 v Londýně Ahmadem Afsharem a jeho čaje jsou vyhledávány pro svou kvalitu čajovými odborníky, ale především spokojenými zákazníky po celém světě. Ahmed Tea London nabízí všem čajomilcům pestrou paletu černých, zelených, ale i ovocných čajů, ze které si vybere opravdu každý. Řada oblíbených zelených čajů vychází z klasické plné chuti přes osvědčené ovocné příchutě až ke zcela překvapivým a originálním kombinacím. Neváhejte je vyzkoušet! Budete velmi mile překvapeni.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.