Sociální sítě
Nahoru

Zlatá Eva Samková ambasadorem nové Toyoty Aygo

Druhý novinářský den autosalonu v Ženevě ozdobila návštěvou expozice značky Toyota „zlatá“ snowboardcrossařka Eva Samková. Ta přiletěla do Ženevy na pozvání společnosti Toyota Motor Czech, která je od minulého roku jejím oficiálním partnerem. V současnosti využívá tato 20letá rodačka z Vrchlabí vůz značky Toyota především v rámci přesunů na evropské závody Světového poháru. Během několikahodinové návštěvy Ženevského autosalonu se nejrychlejší snowboardistka současnosti Eva Samková blíže seznámila se všemi novinkami na stánku japonské značky Toyota. Hlavním důvodem návštěvy však bylo slavnostní převzetí titulu „Ambasador“ nové generace vozu Toyota Aygo, který se bude vyrábět v českém výrobním závodě TPCA nedaleko Kolína. Úspěšná česká reprezentantka ve snowboardcrossu si světovou novinku Toyoty – model Aygo – detailně prohlédla v rámci exkluzivního focení pro firemní magazín japonské automobilové značky s názvem „Toyota LIFE“. Za zmínku stojí také skutečnost, že její zápěstí zdobily pánské ocelové hodinky Prim Diplomat s ikonickým členitým číselníkem. Značka z Nového Města nad Metují se totiž stala partnerem české výpravy do Soči, přičemž hodinky Prim obdržel i prezident Miloš Zeman, který je při příležitosti otevření českého domu dostal od předsedy Českého olympijského výboru pana Kejvala. Dodejme jen, že hodinky Prim bude možné už od čtvrtka obdivovat v luxusním hodinářství Koscom, které slavnostně otevře své nové prostory na původní adrese v ulici Na Poříčí.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.