Sociální sítě
Nahoru

Elegance, modernost a znamenitost v podání Boucheron

Multibrand Boutique Four Season v Křížovnické ulici nepřestává překvapovat. Po zvětšení prostor o luxusní koutky značek Girard-Perregaux a Bovet došlo také k rozšíření kolekce proslulé klenotnické značky Boucheron. Aktuálním klenotem, který právě do Prahy dorazil jsou luxusní dámské hodinky v hodnotě 1 740 000 Kč. První dámské náramkové hodinky, které Frédéric Boucheron vytvořil ve svých dílnách v roce 1885, byly krásným šperkařským kouskem a jejich zpracování bylo jemné jako výšivka. Stejná technika byla použita také v nové kolekci Ajourée, která je jako okno do jiného světa. Ajourée Bouquet D’Ailes jsou hodinky plné života. Motýlí křídla se třpytí barvami drahých kamenů. Září leskem diamantů, safírů a ametystů.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.